22 september 2018

Staffan

Staffan Hellstrand

Staffan Hellstrand äger en snart 30-årig karriär som soloartist. De har resulterat i grammisar, rockbjörnar och odödliga svenska hits, som ”Lilla Fågel Blå” och ”Fiskarna i haven”, som han skrev åt Idde Schultz.
Men också kompromisslösa album med tydliga ställningstaganden.
”Fanfar” - hans hyllning till den vanliga människan framförs numera av en mängd svenska artister
Förutom sin egen karriär har han skrivit låtar till och med en mängd  artister från Lasse Winnerbäck och Olle Ljungström via Latin Kings och The Nomads till Lena Nyman, Bodil Malmsten, Lisa Nilsson, Sven-Ingvars, Uno Svenningsson och många fler Till och med det svenska fotbollslandslaget.
I slutet av april 2018 släpptes hans sextonde soloalbum ”Svaret på allt”. 
staffanhellstrand.se
Daniela Daniela Dahl
är en 25-årig singer/songwriter som ursprungligen är från Stockholm men som flyttade till Visby för två år sedan för att studera musik på Gotlands Tonsättarskola. Hennes musik rör sig i gränslandet mellan meditativ pop och konstmusik.
“Daniela Dahl skriver och framför musik som öppnar dörrar till ett heligt nu. Daniela tar lyssnaren varsamt i handen och leder oss in i ett rum där vi andäktigt tar emot varje ton, andning och tystnad som gudagivet. Tonspråket är jazz och mindful pop.”… är motivationen till musikstipendiet hon mottog hon fick från Sofia Församling 2015.
Hon har spelat på scener som Scalateatern, Unga Dramaten, Kungsträdgården, Visbyfestivalen mfl.
Annika Annika Fehling
är kvällens presentatör och uppträder själv också.
Annikas senaste platta, tillsammans med trion A.F.T. (Annika Fehling Trio med Christer Jonasson och Robert Wahlström) heter "In the Universe" och gavs ut på Rootsy/Warner i April 2018 och har fått strålande recensioner. Hon turnerar kontinuerligt i USA, Tyskland, England, Irland, Danmark, Sverige och Norge.
Annika har delat scen med artister som José Gonzales, David Olney, Buddy Monlock, Tom Kimmel, Mikael Rickfors, Staffan Hellstrand, Marie Bergman, Kevin Welch, Tobias Fröberg, Louise Hoffsten, m.fl
Med rötter i Americana / folk / pop skriver Annika musik, och driver även konceptet Living Room och Visbyfestivalen.
Annika ger också workshops och seminarier i låtskrivning och performance.
Hon är även del av gruppen GLIMRA (2 Ainbuskar och 1 Fehling).
annikafehling.com


Platsen är Wisby Clarion Hotel 22/9
Middag kl 18:30 Show kl 20:00
Biljetter via Tickster
tickster


Tillbaka