SFM Living Room 25 april 2012

Anders Widmark

Anders Widmark
Det är en stor artist som vi har äran att presentera på Living Room-scenen – Anders Widmark.Pianist, sångare & kompositör. Anders har under sin karriär gett ut tolv soloskivor. Han är även tvåfaldig grammisvinnare och har sålt både platina- och guldskiva.
Anders Widmark är född i Uppsala och började redan vid sju års ålder att komponera egna stycken och leka fram improvisationer vid pianot. Efter avslutad utbildning vid Musikhögskolan i Stockholm 1986 har han arbetat som professionell musiker.
Han har samarbetat med många av de allra största inom svenskt musikliv. OD-kören, Sundsvalls Symfoniorkester,Uppsala Kammarsolister, Helen Sjöholm, Sara Isaksson, Rebecka Törnqvist, EST mfl.
anderswidmark.se

Glimra!
Glimra!
hette som bekant ABA tidigare men bytte namn till det mer kanske passande Glimra! Annika Fehling och Annelie Roswall, som har döttrar i samma skola, träffades på hösten 2008 och fick den ljusa idén att göra nånting tillsammans. Eftersom Annelies Ainbusk-kollega Birgitta Jakobsson inte heller hade nånting speciellt för sig just då som kom hon också.
Deras samarbete ledde till att de gjorde en julshow som gick för utsålda hus på JODA i Visby. Press och publik öste beröm över tjejerna. Man nästan krävde fler konserter..och var är skivan? En skiva gavs ut i förra året och en till är nu på gång med nyskrivet material.
glimra.net

saga björling
Saga Björling
har senast synts i The Voice Sverige, där hon tog sig till livesändningarna som en av Ola Salos adepter. Innan dess har hon varit med i Gotlands Musikalkompanis uppsättningar. I allt från huvudroll till danskapten. Nuförtiden sjunger hon med tyska bandet Poeta Magica,kända från Medeltidsveckan, där hon mixar sin rock/experimentella teknik med deras medeltida folk.

Jimmy Ahlén Jimmy Ahlén
har också synts och hörts i The Voice Sverige. Han kommer ifrån Örebro men bor för tillfället på Gotland. Han har spelat sen han var 10 och varit med i en massa grupper. Vi ibland hört honom i en av de populäraste grupperna på ön - Adams Family samt solo också.
www.myspace.com/jimmyahlen


Platsen är Clarion Hotel Wisby 25/4 kl 20.00


Tillbaka