Slow Food Music Living Room 27 april

Alain Vande Putte

är verksam i Belgien som låtskrivare åt såväl lokala som internationella artister. Hans sånger har sålt i över fem miljoner exemplar bara i Belgien och Holland. Den stora passionen är att framföra sina egna verk, som han benämner som "opopulär musik" - man finner den inte på hitlistorna. Det gäller för övrigt också halva hans skivsamling... Alain arbetar för närvarande med sin första skiva efter fem års uppehåll.


Josefina Sanner

har precis spelat in sitt debutalbum som hon har producerat själv tillsammans med David Nyström. Skivan kommer att ges ut under 2005. På musiksajten http://www.digfi.com är hon aktuell som veckans artist, och finns också smakprov från skivan. Josefina skriver eget material på engelska och svenska - både själv och tillsammans med andra låtskrivare från bl.a. Sverige, USA, Tyskland och Danmark. Hon har samarbetat med olika producenter och skivbolag och medverkat på flera skivinspelningar med andra artister. Josefina har uppträtt på egen hand och med band runt om i Sverige, Danmark och Tyskland, medverkat i radio, TV, festivaler m.m.

Mer information:www.josefinasanner.comWeep

utgörs av Hanna Tegestedt och Linn Klintberg. Hanna har skrivit all text och musik (och spelar även gitarr), och Linn sjunger. Musiken är lågmäld och framförs med stor inlevelse. De får också fiolförstärkning av spelmansundret Samuel Lundström som kommer ända ifrån Kalix.


Annika Fehling


Annika Fehling är kvällens värdinna. Hon har precis kommit hem ifrån en USA-turné med framträdanden i bl.a. Alabama, New Orleans, Nashville och Texas. Dessutom är Annika högaktuell med skivan "Happy on the Red" och singeln "Already Home". Kvällen före spelar hon i "Go'kväll" (SVT2) tillsammans med Lasse Englund, Fredrik Englund och Emelie Jeremias. Den 24 - 31 maj åker Annika på turné i Sverige med Eva Hillered och Dana Cooper.Tillbaka