6

SFM Living Room 21/22 april 2010


Strawberry Blonde
består av de 30-åriga tvillingsystrar Anja och Betina Følleslev från Odense . Bandnamnet kommer sig såklart utav deras naturliga hårfärg, på engelska "Strawberry Blonde". Strawberry Blonde har sedan 2004 spelatatt små och stora konserter hemma och utomlands med ca. 60 konserter per år. Förra året kom cdn "Glorious". En singel från den "My Heart Ain't In It" roterar just nu flitigt på dansk radio P4.
strawberryblonde.dk

Myspace

Jenny Bohman
spelar med en massa olika band och har varit musiker på heltid sedan 1990. Hon har spelat på festivaler och spelningar i Storbritannien, Skandinavien, USA, Frankrike, Belgien, Tyskland, Österrike, Schweiz, Mustique, Bequia, S: t Vincent, Serbien, Svalbard .... På sin senaste skiva jobbade hon med Thomas Almqvist som producent.
Jenny spelar ävenmed Little Jenny & the Blue Beans www.myspace.com / thebluebeans och med Monaco Blues Band www.myspace.com / monacobluesband.Jenny spelar också i bluesduon Jenny & Björn och i andra frilansprojekt.
Myspace
Patrik Jakubowski
beskriver sin musik så här..
Min musik skulle jag nog vilja beskriva som varierande, jag har aldrig riktigt fastnat för ett koncept som jag sedan följer. Glädjen för mig i att skriva musik är att det är helt fritt från regler och att man kan bana väg för alla sina tankar. Och vad jag skriver om har också varierat, men på senaste har jag försökt att likt en skådespelare sätta mig in en roll för att sedan beskriva hur jag tror det känns att vara denna karaktär.
Det vilar en ganska allvarsam ton över mina låtar, men allt är i postiv anda.

Myspace
Annika
Annika Fehling
Kvällens presentatör, och som dessutom medverkar som artist, är som vanligt Annika Fehling. Annika är ett av de starkast lysande namnen på den svenska och den europeiska singer/songwriterhimlen. Med sina besjälade sånger, framförda med sin karakteristiska passionerade och samtidigt mjuka stämma, har hon genom stort internationellt turnerande, fått många fans runtom i världen.
Med rötter i Americana / folk / pop skriver Annika musik, åt andra konstnärer, liksom åt teater- och konstutställningar.
2008 gav hon ut sin krititkerrosade “Best of” samlings CD “Good For You 2.0”. En ny platta, "Fireflies",, producerad av Will Kimbrough i Nashville, släpps i april.
annikafehling.com
Myspace


17/3 JODA 20.00
18/3 Vinter 19.00


Tillbaka