6

SFM Living Room 17/18 februari 2010

andy

Andy Fite
är en jazzgitarrist och sångare som närmar sig sin musik på ett öppet, spontant och humoristiskt sätt. Han har i många år arbetat i olika ensembler och då ifrån en klassisk jazzrepertoar, bl.a. har han gjort en skiva tillsammans med Red Mitchell,
Andy kommer från Pittsburgh men bor numera i Stockholm.
I sina låtar tar han ofta upp det glädjefyllda här i livet, framfört med en varm röst och sitt unika gitarrspel.
Andy har spelat på Living Room tidigare och vi hälsar honom varmt välkommen tillbaka.
andyfite.se
Myspace

thyra
Thyra
Soft, Akustiskt, Själfullt och Svängingt
Duon består av Göran Eriksson och Karin Thyr.
Båda frilansande musiker som du vanligtvis ser bakom andra artister.
I den här duo-konstellationen är de däremot längst fram på scenen medlåtar i singer/songwriter genren med en soulig underton.
Myspace
tom
Tom Levin
2008 släppte Tom Levin albumet ”Unfair in my favor” och under våren 2009 spelades låten "Letting go we're holding on" flitigt på svensk radio. 2006 vann Tom "New Music Weekly Award" för årets manliga artist i USA och hans låt “Just” låg nr 1 på amerikansk independentradios topplistor. Tom Levins musik har beskrivits som ”En stilfull mix av singer/songwriter, pop, gospel, country och en smula jazz”. Den 17 och 18 februari kommer Tom bla att premiärspela några av låtarna från sitt kommande fjärde album som släpps senare i år.
tomlevin.com

Myspace
Annika
Annika Fehling
Kvällens presentatör, och som dessutom medverkar som artist, är som vanligt Annika Fehling. Annika är ett av de starkast lysande namnen på den svenska och den europeiska singer/songwriterhimlen. Med sina besjälade sånger, framförda med sin karakteristiska passionerade och samtidigt mjuka stämma, har hon genom stort internationellt turnerande, fått många fans runtom i världen.
Med rötter i Americana / folk / pop skriver Annika musik, åt andra konstnärer, liksom åt teater- och konstutställningar.
2008 gav hon ut sin krititkerrosade “Best of” samlings CD “Good For You 2.0”. En ny platta, producerad av Will Kimbrough i Nashville, kommer ut inom kort.
annikafehling.com
Myspace


17/2 JODA 20.00
18/2 Vinter 19.30


Tillbaka