SFM Living Room 25 juni 2009

amber

Amber Rhubarth är ett namn att räkna med. En fulltecknad turnékalender och över en miljon träffar på sin myspacesida. Vi är väldigt glada att vi har fått hit henne.
Hon kommer med ett knippe lekfulla, uppfriskande låtar om kärlek och brusten sådan och allt före och efter och såklart imellan.
Det är ärlig musik som får dig känna dig glad!
Rubarth's debut album "Something New" prisades i musikmagasinet The Owl Mag (mellan Fiona Apple och Jack Johnson) som ett av 2005's Top 10 Albums.
Hon är en mycket skicklig gitarrist och en stilfull sångerska.
amberrubarth.com

andredelang
André de Lang
är född och uppvuxen i Sydafrika. Han flyttade till Sverige i slutet av 1980-talet. Kom ut med sin första skiva "Worth the Wait" 1997. Dessförinnan medverkade han bl. a. på Annikas första platta "Älskar Du?" Han är med i gospelgruppen Psalm4.
andredelang.com
Annika
Annika Fehling
Kvällens presentatör, och som dessutom medverkar som artist, är som vanligt Annika Fehling. Annika är ett av de starkast lysande namnen på den svenska och den europeiska singer/songwriterhimlen. Med sina besjälade sånger, framförda med sin karakteristiska passionerade och samtidigt mjuka stämma, har hon genom stort internationellt turnerande, fått många fans runtom i världen.
Med rötter i Americana / folk / pop skriver Annika musik, åt andra konstnärer, liksom åt teater- och konstutställningar.
Hon gav nyligen ut sin krititkerrosade “Best of” samlings CD “Good For You 2.0”.
annikafehling.com
Myspace


Platsen är Restaurang Vinter 19.30


Tillbaka