Slow Food Music Living Room 2 mars

Thomas Denver Jonsson

Jag är Thomas Denver Jonsson, en artist som blandar alt.country med lofi och indierock. Jag har släppt ett album och en EP (+ 2 vinylEPs) och håller på med nästa album just nu. Skivorna har fått väldigt bra kritik, både i Sverige och utomlands. Jag har gjort över 130 spelningar och turnérat i Sverige, Holland, Norge och Danmark. Nästa år kommer jag fortsätta att turnéra i Norden och i
Tyskland och Österrike (förmodligen också i övriga västEuropa). Jag har också blivit inbjuden till den anrika festivalen SXSW 2005 i Austin, TX, vilket kommer bli min första USA-konsert.

www.thomasdenver.com


René Schmidt

René är en dansk singer/songwriter. På gång att släppa sitt debutalbum. Han tillhör den växande skaran av nordiska låtskrivare som träffas på co-writing retreats. Därför har han samarbetat med många svenska låtskrivare. På kommande plattor från Eva Hillered och Josefina Sanner finns låtar som de har samskrivit med Rene.

www.reneschmidt.dk


Bo Ahlbertz

Kvällens värd, Bo Ahlbertz, är välkänd för de flesta inom det gotländska musiklivet. Inte minst genom sina insatser som en av initiativtagarna till Gotland Artist. Andra kanske känner igen honom från tiden i Patrask som härjade runt på scenerna i landet för tio år sen. Därefter har vi sett honom i Slim Chance och Dockside Pennies då han inte har uppträtt på egen hand med gitarren eller bouzoukin - ett instrument som han är en verklig ekvillibrist på. Han är en sann expert på irländsk musik av vilken han har en stor repertoar. Bosse är också en duktig låtskrivare och även han tillhör den växande nordiska co-writing gemenskapen.


Ellinor Jonasson och Lee Gotvik

Det unga gardet av gotlänska artister representeras denna gång av två sångerskor från den uppmärksammade nystartade gruppen L'Enchanté. Mer material på ingång.........................


Tillbaka