SFM Living Room 24 september 2007

fite

Andy Fite
är en jazzgitarrist och sångare som närmar sig sin musik på ett öppet, spontant och humoristiskt sätt. Han har i många år arbetat i olika ensembler och då ifrån en klassisk jazzrepertoar, bl.a. har han gjort en skiva tillsammans med Red Mitchell,
Andy kommer från Pittsburgh men liksom Kitto numera boende i Stockholm. Hans traditionella jam på Café Agueli firar nu tio år.
I sina låtar tar han ofta upp det glädjefyllda här i livet, framfört med en varm röst och sitt unika gitarrspel.
Mer information om Andys tidigare produktion finns på www.newartistsrecords.com

sanner

Josefina Sanner
är en personlig sångerska och låtskrivare som lyckas nå ända in i hjärtat på lyssnaren.Trots att musiken rör sig i det gränsland där bland andra Joni Mitchell, Ron Sexsmith, Kathleen Edwards och Stina Nordenstam möts, har Josefina hittat ett eget uttryck och en egen röst.
Texterna är små bitterljuva betraktelser av livet som fortgår runt omkring oss.
-Jag skulle ljuga om jag inte sa att de flesta av mina sånger handlar om längtan, minnen och relationer som brustit, säger hon själv.
Det mycket väl mottagna Debutalbumet "Josefina Sanner" kom ut förra hösten och den tredje singeln “Reckless Heart” släpptes i januari.

www.josefinasanner.com

weston king
Michael Weston King

betraktas som en av Englands bästa singer/ songwriters. Han var frontfigur alt countrybandet The Good Sons. Med dessa gjorde han 4 kritikerrosade album under en sjuårig karriär.Förra året kom ett dubbel-album med titeln Cosmic Fireworks-The Best of The Good Sons (1994-2001).

De senaste sex åren har han turnerat själv runtom i världen och uppträtt tillsammans med artister som Nick Cave, John Cale, Roger McGuinn, Chris Hillman, Ron Sexsmith, Steve Earle och många fler.Under den tiden har han släppt fyra soloalbum. Förra året kom ett uppskattat coveralbum - "Love's A Cover".
I mitten på januari släpptes hans senaste studioalbum "A New Kind Of Loneliness", inkluderande bidrag från Ron Sexsmith, Jackie Leven, Herb Pedersen and former Byrd and Flying Burrito Borther, Chris Hillman.
www.michaelwestonking.com


Annika Fehling

Kvällens presentatör, och som dessutom medverkar som artist, är som vanligt Annika Fehling.
Annika har varit mycket på resande fot förra året. Hon turnerar regelbundet i USA, dit hon återvände i augusti för att spela med Dana Cooper. En ny cd kallad "Visby,Texas", med de båda släpptes den 22/8. När hon inte är ute och turnerar lyckas hon få tid till att anordna dessa Living Room kvällar. Ofta, som nu, med internationella artister. Passa på och lyssna in hennes cd, "Good For You",med de bästa låtarna från tidigt 90-tal och framåt. Ett  bra exempel på bredden i hennes musikskapande.Och varför inte den helt nya "Visby,Texas".
www.annikafehling.comPlatsen är Big Ben på Folkungagatan 97, Stockholm
kl. 20:30


Tillbaka