SFM Living Room 15 november 2006

Klaus Caprani

är välbekant inom det danska musiklivet, både som duktig singer/songwriter och som skicklig bassist. Han har varit verksam sen tidigt 80-tal i otal konstellationer med olika musikstilar - hårdrock, fusionjazz,symfonisk rock,r&b etc.
Klaus har dock på 2000-talet gått sin egen väg inom det vi kallar singer/songwriter-genren.
Han är även en skicklig studiotekniker och gitarrbyggare. Han bygger sina instrument själv.
Mer om denne mångsidige köpenhamnare kan ni läsa här


Andy Fite

Andy Fite är en jazzgitarrist och sångare som närmar sig sin musik på ett öppet, spontant och humoristiskt sätt. Han har i många år arbetat i olika ensembler och då ifrån en klassisk jazzrepertoar, bl.a. har han gjort en skiva tillsammans med Red Mitchell,
Andy kommer från Pittsburgh men liksom Kitto numera boende i Stockholm. Hans traditionella jam på Café Agueli firar nu tio år.
I sina låtar tar han ofta upp det glädjefyllda här i livet, framfört med en varm röst och sitt unika gitarrspel.
Mer information om Andys tidigare produktion finns på www.newartistsrecords.com


Bo Ahlbertz

är välkänd för de flesta inom det gotländska musiklivet. Inte minst genom sina insatser som en av initiativtagarna till Gotland Artist. Andra kanske känner igen honom från tiden i Patrask som härjade runt på scenerna i landet för tio år sen. Därefter har vi sett honom i Slim Chance och Dockside Pennies då han inte har uppträtt på egen hand med gitarren eller bouzoukin - ett instrument som han är en verklig ekvillibrist på. Han är en sann expert på irländsk musik av vilken han har en stor repertoar. Bosse är också en duktig låtskrivare och även han tillhör den växande nordiska co-writing gemenskapen.Annika Fehling

Kvällens presentatör, och som dessutom medverkar som artist, är som vanligt Annika Fehling. Annika kan just nu glädjas över att hon via Rootsy.nu fått distribution på sin skiva,"Happy on the Red" i Benelux och Storbritannien. Just hemkommen från en månadslång turné tillsammans med Dana Cooper i USAsamt ytterligare liten turné i Sverige och Danmark. Passa på och lyssna in hennes nya cd, "Good For You",med de bästa låtarna från tidigt 90-tal och framåt.

www.annikafehling.comPlatsen är som vanligt Effes på Adelsgatan 2, och det börjar 20:00.


Tillbaka