Slow Food Music Living Room 8 december


Annika Fehling
Initiativtagaren till the Living Room - Annika Fehling - är välkänd här på ön hon var med och startade upp Club Svensson och Woody East. Hon var också med och grundade SSoS - Singer/Songwriters of Sweden. Nuförtiden är hon även väldigt aktiv inom en växande internationell singer/songwriter-gemenskap med turnéer och workshops över hela Europa.Med 5 album i bagaget utkommer hon medden kommande fullängds-CDn "Happy on the Red". producerad av Lasse Englund

Hon är aktuell med en nyutgiven singel - Megaphone - utmanare på svensktoppen v.47 och som spelas på de flesta P4-radiostationerna runtom i landet Den är hämtad från den kommande fullängds-CDn "Happy on the Red". I mars åker Annika till Nashville för turné och samarbete med amerikanska låtskrivare.

www.annikafehling.com


Eva Hillered
är sångerskan med den själfulla rösten. En svensk artist och låtskrivare som hämtar sin inspiration såväl i den svenska vis- och poptraditionen, som i den amerikanska singer-songwriter-traditionen med förebilder som Shawn Colvin, Bonnie Raitt, Joni Mitchell och Emmylou Harris. I Evas sånger står texten och det personliga tilltalet alltid i centrum.
Eva har gett ut fyra soloalbum på svenska, en liveskiva på engelska, varit Grammisnominerad för sitt första album, och turnerat som körsångerska med några av Skandinaviens största artister.

www.evahillered.se


Thomas Mannsfeldt
är en dansk singer/songwriter med en diger produktion av låtar på det danska språket och en mindre repertoar på engelska.
Thomas är en erfaren live-musiker då han har uppträtt på flertalet spelställen, samt medverkat i radio och TV.
Thomas verkar även som text/låtskrivare åt andra artister.
Debutalbumet släpptes i oktober 2004 och går under namnet "Lille menneske".

www.mannsfeldt.dk


Johannes Hallbom

är nog bekant för de flesta på Gotland. Johannes är känd från Galaxy Grammophone men är numera verksam som sångare och gitarrist i Tony Clifton. Dessutom blev han väldigt uppskattad som radiopratare i somras. Han är en begåvad singer/songwriter som med sin sång och akustiska gitarr får alla att stanna kvar tills sista tonen klingat ut.
Johannes flyttade för ett tag sedan tillsammans med bandet till Stockholm för att satsa på musiken. Det är med glädje som vi fått hem honom igen och få äran att presentera honom på Living Room's scen .


Rüdiger Kebe
har många gotlänningar fått nöjet att lyssna på, inte minst genom sitt samarbete med Annika Fehling. Tillsammans genomförde de en intensiv och uppskattad spelperiod i somras inom ramen för Slow Food Music. Rüdiger har utkommit med 4 soloalbum och spelat in CD:n "Orange" tillsammans med Annika, som de turnerat
i hela Europa med, och även utvecklat konceptet "Home Concerts" Slow Food Music är ett gemensamt projekt och skivetikett i både Tyskland och Sverige. Rüdiger kommer från Berlin, Tysklands pulserande huvudstad för kultur & musik.

www.slowfoodmusic.comTillbaka