SFM Living Room 29 nov 2005

    


Säsongens sista Living Room får internationellt besök av Dana Cooper - som som i samband med sitt Sverige-besök släpper sin senaste skiva.

Han har kallats för "bästa låtskrivaren i Houston", och har även nominerats till "Bästa manlige sångare" på Kerrville Folk Festival. Flera av sångerna har spelats in av andra artister, som t.ex. Maura O'Connell.

Det blir mer engelskspråkig musik av Stockholms-lingvisten Beb Lindberg, som gjorde ett bejublat framträdande på Hedbergs Bok- & Musikcafé för ett år sedan.

Som musiker har han varit väldigt bred och spelat det mesta från visa och country till jazzrock. Till Ella Lemhagens examensprov på Dramatiska institutet 1991 skrev han musiken. Beb har gjort studiojobb på MNW åt grupperna Plastico och Luic 1998. Han har skrivit barnvisor åt SVT för tv-filmen Världens minsta lillasyster 2001.

Kvällens värdinna Annika Fehling har precis släppt sin senaste singel. "Angels in disguise" är hämtad från "Happy on the Red" och snurrar för närvarande på P4 Riks låtlista. Med kvällens Living Room-framträdande gör Annika en avspark inför sin mini-turné i Sydsverige och Danmark, med livespelning i radio.

Platsen är som vanligt Effes på Adelsgatan 2, och det börjar 20:00.


Tillbaka